Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες

 
 

Υπηρεσίες σχετικές με το EFT

Θέλετε να μάθετε το EFT για προσωπική χρήση;

Προσφέρουμε ειδικά σεμινάρια, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του ίδιου το δημιουργού του EFT Γκάρι Κρεγκ.

Τα σεμινάρια απευθύνονται στο ευρύ κοινό (αλλά και σε επαγγελματίες που θέλουν μία πρώτη γνωριμία με το EFT) και καλύπτουν όλα τα στοιχεία του EFT που χρειάζεστε για να το εφαρμόσετε με πλήρη επιτυχία για αυτο-βοήθεια, αυτο-θεραπεία και ατομική βελτίωση.

Τα σεμινάρια έχουν άφθονη πρακτική επίδειξη των τεχνικών και παρέχουν στους συμμετέχοντες πραγματικά οφέλη, ακόμα και θεραπευτικά! Έτσι, όχι μόνο μαθαίνετε το EFT με το σωστό και πλέον γρήγορο και αποδοτικό τρόπο, αλλά και επιτυγχάνετε άμεσα στον εαυτό σας αποτελέσματα για τα οποία κανονικά θα έπρεπε να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία θεραπευτή ή σύμβουλο ατομικής βελτίωσης!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τα σεμινάρια του EFT

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Θέλετε να ξεπεράσετε άμεσα κάποια συναισθηματική ή σωματική ενόχληση;

Προσφέρουμε ατομική συμβουλευτική, σε συναντήσεις που γίνονται στα γραφεία μας, με άμεσα αποτελέσματα και πλήρη εχεμύθεια.

Οι συναντήσεις αυτές σας παρέχουν άμεση και εξαιρετικά αποτελεσματική βοήθεια, ώστε να ξεπεράσετε πολύ γρήγορα πληθώρα ζητημάτων, όπως αυτά που πραγματευόμαστε στις ιστοσελίδες του eft.gr και κάποια από τα οποία μπορείτε να δείτε στο τέλος της σελίδας.

Η ανακούφιση είναι άμεση και το πρόβλημα συνήθως απομακρύνεται οριστικά, πιθανώς αν χρειαστεί και με κάποια επανάληψη εφαρμογής των τεχνικών (την οποία όμως μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας).

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τις ατομικές συνεδρίες με EFT

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Είστε επαγγελματίες και θέλετε έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο να μάθετε καλά το EFT και να το κάνετε βασικό εργαλείο δουλειάς;

Παρέχουμε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για το EFT, με σύντομη διάρκεια και συστηματική εκμάθηση των τεχνικών για άμεση χρήση.

Γνωρίζουμε την ανάγκη των επαγγελματιών για εργαλεία δουλειάς που να έχουν άμεσα αποτελέσματα σε λίγο χρόνο και να γίνονται εύκολα κατανοητά. Γνωρίζουμε επίσης και τις διαφορετικές απαιτήσεις που έχουν οι επαγγελματίες, ανάλογα με τη δραστηριότητά τους (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, σύμβουλοι ατομικής βελτίωσης, προσωπικοί καθοδηγητές, προπονητές αθλητών, κ.ο.κ.) και μπορούμε να σας προσφέρουμε όχι μόνο την άριστη γνώση των τεχνικών, αλλά και ιδέες και τρόπους για την πλήρη εκμετάλλευσή τους και την επέκταση των δραστηριοτήτων σας σε νέα πεδία με το EFT...

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του EFT

Διαβάστε για τις υπηρεσίες εποπτείας επαγγελματιών για τη χρήση του EFT

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες