Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες > Ατομικές συνεδρίες

 
 

Ατομικές συνεδρίες με EFT

Ο πιο γρήγορος και άμεσος τρόπος να απολαύσετε τα οφέλη του EFT είναι οι ατομικές συνεδρίες με κάποιον Ειδικό, έμπειρο και πιστοποιημένο στο EFT. Στις συνεδρίες μας (με συνάντηση ή μέσω Skype) αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά και με εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας ζητήματα όπως (ενδεικτικά):

  • EFT για έντονους φόβους και φοβίεςΦόβοι και φοβίες: κλειστοφοβία, υψοφοβία, αγοραφοβία, νοσοφοβία, ιατροφοβία, φοβία για έντομα ή ζώα, κ.λπ. Οι περισσότερες μεμονωμένες φοβίες μπορούν να ξεπεραστούν σε μία έως τρεις συνεδρίες.

  • Επώδυνες - τραυματικές αναμνήσεις: Ατύχημα, ερωτική απογοήτευση, επαγγελματική αποτυχία, απόρριψη, εγκατάλειψη, παλιά απώλεια αγαπημένου προσώπου κ.λπ. Μεμονωμένα τέτοια γεγονότα μπορούν να ξεπεραστούν σε μία έως τρεις συνεδρίες.

  • Ψυχοσωματικές ενοχλήσεις: νευρικός στομαχόπονος, πονοκέφαλος και ημικρανία, μετακινούμενος πόνος, ταχυκαρδία, αρυθμία, αναπνευστική δυσκολία, άσθμα κ.λπ. (εφόσον δεν οφείλονται σε σοβαρή οργανική βλάβη). Ο χρόνος θεραπείας ποικίλλει ανάλογα με τις πτυχές που μπορεί να συνθέτουν το πρόβλημα.

  • Προβλήματα μειωμένης ή μη επαρκούς απόδοσης: απόδοση στην εργασία, στο σεξ, σε σπορ και αθλητικές δραστηριότητες, άγχος ομιλίας σε κοινό, άγχος εξετάσεων (για μαθητές και φοιτητές), άγχος εκτέλεσης μπροστά σε κοινό (stage anxiety), κ.λπ.

Άλλοτε αρκούν μία με δύο συνεδρίες, ενώ για πιο σύνθετες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες, ανάλοτα με τις πτυχές του προβλήματος. Κάποιες φορές μπορεί στην ίδια συνεδρία με EFT να ξεπερνάει κάποιος  περισσότερα από ένα προβλήματα! Είναι μία πολύ γρήγορη μέθοδος, αρκεί να εφαρμοστεί σωστά για να έχει μόνιμα αποτελέσματα.

Συχνά μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά και εκτός συνεδρίας και σχεδόν πάντα να βοηθήσετε και εσείς στον εαυτό σας όταν είστε μόνοι σας, χρησιμοποιώντας τις βασικές τεχνικές σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δοθούν.

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν με συνάντηση αλλά και εξ αποστάσεως, μέσω τηλεφώνου ή Skype, όπου και αν βρίσκεστε εντός ή εκτός Ελλάδας, αρκεί να υπάρχει μία καλής ποιότητας σύνδεση με το διαδίκτυο.

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι δεν είμαστε ψυχολόγοι ή ψυχίατροι και ότι δεν προσφέρουμε καμία ιατρική βοήθεια. Οι συνεδρίες που στηρίζονται στο EFT δεν υποκαθιστούν την ιατρική βοήθεια που μπορεί να είναι απαραίτητη σε σωματικά προβλήματα ή σοβαρές ψυχικές διαταραχές, παρόλο που μπορεί οι επεμβάσεις με EFT να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην ίαση σε πάρα πολλές περιπτώσεις.


Διαβάστε εδώ γιατί να προτιμήσετε μία επαγγελματική
συνεδρία από το να εφαρμόσετε μόνοι σας το EFT.


Διαβάστε εδώ τις απαντήσεις στις απορίες σας για τις συνεδρίες.


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες