Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες > Σεμινάρια - Εκπαίδευση

 
 

Σεμινάρια και Εκπαίδευση στο EFT

Εάν θέλετε το EFT για αυτοβοήθεια, είναι σημαντικό η εκπαίδευσή σας να δίνει βάρος στα ουσιώδη, στις πιο αποτελεσματικές αλλά ταυτόχρονα εύκολες τεχνικές, στο πώς να ξεπερνάτε δυσκολίες και πού είναι τα όρια πέρα από τα οποία θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία. Μία τέτοια πλήρης και βιωματική εκπαίδευση παρέχεται στο σεμινάριο της CHANGE με τίτλο "Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT" που γίνεται τακτικά στην Αθήνα, και κατά περίπτωση σε άλλες πόλεις όπως Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, κ.ά.

Μπορείτε επίσης, να έχετε μία γρήγορη, οικονομική αλλά ουσιαστική εκπαίδευση στα αρνητικά συναισθήματα, τις επιδράσεις τους και τη Βασική Τεχνική του EFT με βιντεομάθημα μέσω διαδικτύου, στο Udemy. Με 1,5 ώρες βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε με το δικό σας ρυθμό, όποτε θέλετε, να επαναλάβετε όσες φορές θέλετε χωρίς περιορισμούς, οπουδήποτε έχετε πρόσβαση στο Internet (υπολογιστή, tablet, smartphone). Εκεί θα μάθετε και την Τεχνική Γρήγορης Χαλάρωσης για πολύ γρήγορη ανακούφιση από το στρες και τις εντάσεις του!

 

Εάν θέλετε το EFT για επαγγελματική χρήση, είναι σημαντικό η εκπαίδευσή σας να περιέχει τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία, να μην στηρίζεται στη χρήση της διαίσθησής σας ως προϋπόθεσης για καλά αποτελέσματα, να σας δινει μία γενικότερη άποψη των τεχνικών μέσα σε ένα συμβουλευτικό ή θεραπευτικό πλαίσιο, να σας κάνει να νιώθετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, αλλά και να σας δώσει κατευθύνσεις για το πώς ακριβώς εφαρμόζονται όλα αυτά στο πλαίσιο μίας συνεδρίας με πελάτη. Μία τέτοια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση παρέχεται από την CHANGE σε δύο "βαθμίδες" (ανεξάρτητες από την εκπαίδευση για αυτοβοήθεια):

Ο Υπάτιος Βαρελάς, ιδρυτής και επικεφαλής της CHANGE και του ιστοχώρου www.eft.gr, σχεδίασε και διδάσκει εδώ και χρόνια σεμινάρια υψηλής ποιότητας για το EFT, τόσο για το ευρύ κοινό (για αυτοβοήθεια), όσο και για επαγγελματίες. Προσπαθεί πάντα να κρατήσει στα σεμινάρια μία σοβαρότητα και ποιότητα που ίσως κάποιος να μην περίμενε σε μία τόσο ριζοσπαστική "εναλλακτική/συμπληρωματική" μέθοδο, ακριβώς διότι το EFT έχει κανόνες και τεχνικές που μπορεί κανείς να μάθει στα πλαίσια μίας καλά σχεδιασμένης εκπαίδευσης.
 

Διαβάστε εδώ απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για την εκπαίδευση στο EFT


Δείτε εδώ το ημερολογιακό πρόγραμμα των επόμενων εκπαιδεύσεων στο EFT


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες