Αρχική σελίδα > Χρήσεις του EFT > Σωματική υγεία

 
 

EFT για τη σωματική μας υγεία!

Οι εφαρμογές του EFT σε ζητήματα σωματικής υγείας είναι πραγματικά αμέτρητες. Σχεδιασμένο αρχικά για να διευκολύνει τη συναισθηματική αποφόρτιση και να μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, το EFT αποδείχθηκε στην πορεία απρόσμενα αποτελεσματικό στην ανακούφιση ή ακόμα και ίαση σωματικών προβλημάτων!

Σωματικοί πόνοι κάθε είδους όπως πονοκέφαλος, στομαχόπονος, πόνος στον αυχένα, κ.λπ. συχνά προκαλούνται (ή επιδεινώνονται πολύ) από διαταράξεις στο ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου. Συχνά οι διαταράξεις αυτές εκδηλώνονται ταυτόχρονα και συναισθηματικά και βιώνονται ως φόβος, θυμός, απελπισία, κ.λπ. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε έχει αποτελέσματα και ο παραδοσιακός βελονισμός, που συχνά αποκαθιστά σωματικά προβλήματα, ακόμα και πολύ έντονα, επεμβαίνοντας στα "ενεργειακά κυκλώματα" του σώματος.

Συχνά δεχόμαστε τα σωματικά μας προβλήματα ως αναπόφευκτα ή καταφεύγουμε σε αναποτελεσματικές, πιθανώς ακόμα και επικίνδυνες (λόγω των παρενεργειών) θεραπείες με χημικές φαρμακευτικές ουσίες. Το EFT αποτελεί μία εξαιρετική εναλλακτική λύση, ανώδυνη, χωρίς παρενέργειες, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και συμπληρωματικά με άλλες μορφές θεραπείας, "κλασικές" και "εναλλακτικές".

Γιατί να εφαρμόσει κανείς EFT για σωματικά προβλήματα;

Διότι το EFT:

  • Δρα στην πηγή του προβλήματος (την ενεργειακή διατάραξη) και δεν καταπνίγει τα συμπτώματα, όπως κάνουν πολλά χημικά φάρμακα (π.χ. παυσίπονα, αντιισταμινικά, κορτιζονούχα, κ.λπ.).

  • Είναι ακίνδυνο και δεν προκαλεί αρνητικές σωματικές παρενέργειες.

  • Είναι αρκετά εύκολο στην εκμάθηση και εφαρμογή του.

  • Δεν κοστίζει απολύτως τίποτα, αν το κάνει κανείς μόνος του.

  • Επιτρέπει την αποφόρτιση ισχυρών αρνητικών συναισθημάτων που συχνά κρύβονται πίσω από σωματικά προβλήματα (και δύσκολα βγαίνουν στην επιφάνεια).

  • Συμπληρώνει εύκολα άλλες μεθόδους, επιταχύνοντας δραματικά τη θεραπεία.

Προσωπικές μαρτυρίες

Διαβάστε μερικές χαρακτηριστικές προσωπικές μαρτυρίες από τη χρήση του EFT για σωματικά προβλήματα και ενοχλήσεις:

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες